Sanjska kopalnica

Na naši spletni strani lahko najdete vse kar potrebujete v vaši kopalnici. Keramične ploščice, umivalnike, tuš kabine, kopalne kadi, straniščne školjke in še kaj. Prodajamo zgolj visokokvalitetne izdelke narejene v Španiji, Portugalski, Italiji ali kateri drugi članici Evropske unije. Ker smo opazili, da se kupci vse pogosteje odločate za nakup celotne kopalnice, smo vam pripravili ponudbo, pri kateri lahko prihranite kar 25% vašega denarja.

Spodaj imate sedem elementov vaše sanjske kopalnice. Če izberete vsaj 5 izmed njih, vam na končni znesek priznamo kar 25% popusta!
 

1. Talne keramične ploščice

V kategoriji talnih keramičnih ploščic si izberite model, ki vas zanima.

 

2. Stenske keramične ploščice

Seveda je potrebno pokriti tudi stene. V kategoriji stenske keramike si izberite model, ki vam ustreza. Namig: Talno keramiko, lahko polagate tudi na stene. Za polaganje stenske keramike po tleh pa se raje posvetujte z našimi prodajalci.

 

3. Kopalne kadi, tuš kadi in tuš kabine

V paketu sanjske kopalnice si seveda izberite tudi kopalno kad, tuš kad ali tuš kabino.

 
Naj bolj prodajana tuš kad :

 width=

Tehnične karakteristike in cena
4. Umivalniki

Izberite si tudi vaš sanjski umivalnik.

 

5. Kopalniške armature/Pipe

Seveda boste potrebovali tudi dve kopalniški armaturi (eno za umivalnik in drugo za kopalno kad ali tuš kabino). Izberete si ju lahko tukaj.

 

6. Bideji

Bideji so zelo priročna napravica. Tudi mi vam jih ponujamo kar nekaj. Seznam vseh si lahko ogledate tukaj.

 

7. Straniščne školjke

Zadnja, a vsekakor ne najmanj pomembna je seveda straniščna školjka. Izberite svojo v naši sekciji straniščnih školjk.

 

Če boste imeli kakršnakoli vprašanja oz. ko si sestavite svojo kopalnico, kontaktirajte našega predstavnika za Slovenijo na naslovu info_slo@keramika.com. Lahko pa ga tudi pokličete na 031 255 900, Zoran Milič.